For Beautiful Brides.........

Wij verzorgen graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel Nederland en Belgie op één van de mooiste dagen van jouw leven. badge ziwa2017 The Beautiful Bride Company Wij werken met een vast eigen team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring!

Waarom boeken bij The Beautiful Bride Company?

  • Je bruidskapsel en bruidsmake-up wordt verzorgd door een professionele en zeer ervaren bruidsstyliste
  • Je bruidskapsel en bruidsmake-up wordt door dezelfde bruidsstyliste verzorgd
  • Wij komen voor de styling bij jou aan huis / trouwlocatie zodat je ontspannen kan beginnen aan je trouwdag
  • Indien nodig kunnen wij al vroeg op locatie zijn
  • Wij gebruiken professionele haar- en make-up producten
  • Back up service (vervangende styliste bij ziekte)

Keurmerk Trouwen voor Bruidskapsels en bruidsmake-upWij staan voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit door heel Nederland en België. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen op de mooiste dag van je leven. Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou!

We zijn heel trots op ons vaste team van stylisten. Zij hebben allemaal veel ervaring op het gebied van bruidsstyling. Naast hun werk als bruidsstylisten doen zij allerlei opdrachten op het gebied van haarstyling en visagie voor fotoshoots, televisie, film, musicals en tijdschriften.

Of je nu een moderne, romantische of traditionele bruid bent, bij The Beautiful Bride Company zorgen wij er voor dat je de mooiste bruid bent! Wij verzorgen de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up.

Het werk van The Beautiful Bride Company wordt vaak gepubliceerd. Onze bruidskapsels en bruidsmake-up is onder andere gepubliceerd op ThePerfectwedding, Style me Pretty, TopTrouwlocaties, Magnolia Rouge, Wedding Sparrow, Grey Likes Weddings, Bloved, French Wedding Style, Hochzeitsguide, The Black Tie Bride, The Pretty Blog, WitWedding, Webspiration en meer… 

Bekijk ook onze uitgebreide portfolio met voorbeelden van bruidskapsels en bruidsmake-up: opgestoken bruidskapsels, half opgestoken bruidskapsels, bruidskapsels los haar, naturel make-up etc.